Op zoek naar motor of moter?

motor of moter
Motor Wikipedia.
Stromingsenergie kan gebruikt worden om een rad of een turbine aan te drijven. Een stoommachine is, volgens bovenstaande definitie, ook een motor, maar wordt niet zo genoemd. Dat komt waarschijnlijk doordat het woord motor pas werd ingevoerd toen de stoommachine al bestond.
douchewand
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: motor. m o tor meervoud: mot o ren, motors 1 de; m machine die drijfkracht voortbrengt 2 de; m motorfiets 3 de; mv, drijvende kracht; gangmaker. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
haartransplantatie
Moto / motorfiets / motor.
Standaardtaal is motor of motorfiets. Moto is geen standaardtaal. Een motorrijtuig met een cilinderinhoud groter dan 50 cc wordt in de standaardtaal een motor of een motorfiets genoemd. 1 Op zonnige dagen maakt Albert altijd een tochtje op zijn motor.
online marketing bureau
motor, moter stijlgids.
Correct is: motor. Meervoud: motoren en motors. Moter is afgeleid van moot: middenmoter. Woorden, begrippen en uitdrukkingen. Correct is: mecenas maecenas is de oude spelling. Betekenis: begunstiger van geleerden en kunstenaars. Naar de Romein Gaius Cilnius Maecenas ca. 70-8 v.Chr, een groot begunstiger van kunstenaars. Deze NRC-Code gaat over ons doen en laten als journalistieke medewerker van NRC Media, als verslaggever, eindredacteur, fotoredacteur, vormgever, chef of in enige andere functie.
Vind moter op Marktplaats.nl.
Moter loopt op 5 cilinder. Moter loopt op 5 cilinder. 2003 264.000 km. Muc-off moter onderhoudset. Alles aanwezig behalve een spons en doek niet aanwezig in deze deze set zeer mooie set voor onderhoud voor motor en wielerfiet. Ophalen of Verzenden.
Motor 14 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/motor.: machine die energie veelal toegevoerd in de vorm van brandstof, elektriciteit of gas, omzet in mechanische energie om een transportmiddel voort te bewegen of een werktuig aan te drijven; machine die iets aandrijft. Gevonden op http//anw.inl.nl/article/motor.: tijdschrift Motor is een Nederlands tijdschrift dat uitgegeven wordt door Sanoma Men's' Magazines. Het verschijnt elke twee weken met nieuws, tests, reportages, sport en toerisme op het gebied van motoren en motorrijden.

Contacteer ons