Resultaten voor boonstra motoren ervaringen

boonstra motoren ervaringen
Boonstra Motoren Ureterp.
Motor: FZR OW01. hoe ouder hoe gekker! Re: Boonstra Motoren Ureterp. Reageer 14 Gepost op: september 07, 2006, 203620.: yep ogen goed los houden daar. Pagina's: 1 2 Allemaal Dutch FZR owners club Algemeen Motorshops / Ervaringen Topic: Boonstra Motoren Ureterp.
wissellijsten
baatsen.com.
Is een onderdeel van Boonstra Ureterp. Ook dat spreekt al voor zich. sopho, 10 Mar 2010, 194910: Tevreden. prima geholpen man van het magazijn kan er wat van wil ook voor oude bmw motoren onderdelen uit zoeken en bestellen. Kees, 15 Mar 2010, 225209: Ontevreden.
zinzi
Boonstra Motoren in Ureterp Algemene motorpraat Motor-Forum.
Boonstra motoren is een hele grote in gebruikte onderdelen en verkoopt daarnaast ook schademotoren. Voor onderdelen zijn ze een uitstekend adres, doen ook niet moeilijk over retouren en zijn snel, dus wat dat betreft goede ervaringen mee, ook op professioneel vlak.
glas
Boonstra motoren Motordealer reviews.
Wil toch alvast een recensie toevoegen en zet het cijfer maar even neutraal. In het verleden heeft boonstra namelijk behoorlijk wat missers gemaakt. Vooral ook in ureterp, oneerlijke schadegevallen, onvriendelijke klanthandeling, zowel op zaak als op de sloop, motoren zonder olie afleveren!
Dutch Stunt Forum Toon onderwerp Boonstra schademotoren!
Motoren: honda cbr 600 f2, bmw r1100s, husqvarna 570 sm. ach jah, bij elke bike heb je wel wat beetje zuur, maar gewoon lekker verder knutselen/ goeie stuff erop knallen en stuntuuuuuuuuuuuuh! Berichttitel: Re: Boonstra schademotoren! Geplaatst: 04 feb 2013, 1907.:
YZF R-Club forum Toon onderwerp LEKKER BEDRIJF BOONSTRA MOTOREN.
Antwoord met een citaat. LEKKER BEDRIJF BOONSTRA MOTOREN. door gerrit11 di sep 20, 2011 921: am. Ik had zo'n' 2 jaar geleden een motor bij deze lieden gekocht in ureterp met wat kuipschade, niks erstig.nieuwe topkuip en wat geschaafde delen.
Boonstra Motoren in Ureterp Algemene motorpraat Motor-Forum.
Boonstra Motoren in Ureterp. Boonstra Motoren in Ureterp. Geplaatst op dinsdag 08 november 2016 2037.: Honda Pan E. je kan je er wel over opwinden, maar wat bereik je er mee? enige wat je kan doen is wat je nu doet: potentile kopers waarschuwen voor deze zaak. maar ook daar moet je bij opletten. want de een heeft er goede ervaringen mee, de ander zou m het liefst afschieten en 7 spaden diep schuiven.
Reportage Boonstra Parts MotoPlus.
Wat velen misschien niet weten, is dat er achter die fraaie zaak nog een enorm demontagebedrijf schuilgaat, Boonstra Parts, dat nog veel meer motorrijders en ook motordealers inmiddels via de digitale weg weten te vinden. Ruim 100.000 gebruikte onderdelen voor de meest uiteenlopende motoren liggen hier op voorraad, die via de moderne webshop van Boonstra Parts uiteindelijk een weg vinden naar een tweede leven aan boord van motoren in binnen en buitenland.
Boonstra Motoren, Ureterp, Friesland Algemene Motorpraatjes LRT Limburg Racing Team.
Ik heb bij Boonstra motoren via marktplaats een bochtenset voor de Pan European voor 300, gekocht. Na levering bleek de bochtenset in dus danige staat dat deze niet te monteren valt en op de zelfde plaatsen slecht is als het gene dat ik moest vervangen.

Contacteer ons