Resultaten voor populaire motoren

populaire motoren
Nieuwe motoren 2016 top 10 MotorKledingCenter.
Een week vol primeurtjes voor 2016 dus! Natuurlijk waren wij weer van de partij om jullie op de hoogte te houden van alle aankomende nieuwe motoren voor 2016.Om het overzichtelijk te houden hebben we een top 10 van de meest besproken motoren, die uitgebracht worden in 2016, voor jullie samengesteld.
adverteren google
Welke motor is geschikt als eerste motor?
Als je pas je rijbewijs hebt, krijg je gemakkelijk het idee dat motoren met veel cc's' de echte" motoren zijn, voor gevorderden, en dat motoren die voor beginners worden aangeprezen eigenlijk een beetje minderwaardig zijn. De werkelijkheid is bijna meer andersom.
kassa kopen
Top 20 nieuw verkochte motoren Nederland 2015 Kort, snel en actueel altijd het allerlaatste motornieuws Nieuwsmotor.
Aan de hand van gegevens over de kentekenregistraties van 2015 presenteren we de top 20, nadat we eerder een stijging van 10% van het aantal nieuw verkochte motoren konden melden. Het totaal aantal nieuw geregistreerde motoren was in 2015 11.612 stuks.
Online Marketingbureau
Populairste merk motorfietsen.
In het rapport zijn de volgende motormerken meegenomen: Honda, Yamaha, Suzuki, BMW, Kawasaki, Harley Davidson, Ducati, Triumph, Moto-Guzzi, Aprilia, Vespa, BSA, Kreidler, DKW en tal van andere merken van motoren. De taartgrafiek geeft een helder beeld van welke merken het meest populair zijn en waar de meest van zijn verkocht!
Tussenstand: best verkochte motoren 2015 Actueel Motor.nl.
Zoek motoren Uitgebreid zoeken. Tussenstand: best verkochte motoren 2015. Door redactie in Nieuws, woensdag 01 Jul 2015 0907.: De verkoopcijfers tot en met juni zijn bekend, tijd voor een halfjaarlijkse update! Zonet in onze mailbox: de verkoopcijfers motorfietsen in Nederland van RDC InMotiv tot en met 30 juni 2015.
Top 20 nieuw verkochte motoren Nederland Kort, snel en actueel altijd het allerlaatste motornieuws Nieuwsmotor.
Dit is ten opzichte van het totaal aantal verkochte motoren in 2014 slechts een half procent. Verder is te zien dat de meeste nieuwe motoren in 2014 afkomstig waren van Japanse merken; 4692 stuks, wat neerkomt op 453%, waren afkomstig uit Japan.
Top 11 bestverkochte motoren Goedhart Motoren.
Benieuwd welke motoren we tot nu toe in 2016 het meest verkocht hebben? Bekijk hieronder de Top 11 van populairste motoren in de eerste 5 maanden van dit jaar! We zijn benieuwd wat de komende 7 maanden nog gaan brengen en verwachten veel van de nieuwe Yamaha Tracer 700 verwacht in juli en de MT-10 4 juni.
Motorkeuzewijzer.
Het uiterlijk van de fabrieksmodellen veranderde geleidelijk mee en de voorvorken en sturen werden steeds langer. Uiteindelijk besloot Harley-Davidson in 1999 een complete afdeling te wijden aan het personaliseren van motoren, om aan de groeiende vraag naar exclusiviteit te voldoen.
De nieuwste motortesten Testrapporten motoraccessoires Testmotor.
De V-Strom 650 heeft voor modeljaar 2017 een volledig nieuw uiterlijk gekregen waarbij het design nu geheel overeenkomt met dat van zijn grotere broer, de V-Strom 1000. Uitgerust met de populaire snavel waarvan. Test Yamaha YZF-R3 Cupracer. Test: 2017 Aprilia Shiver 900.

Contacteer ons